lunes, 16 de enero de 2012

La Barcelona invisible (Raval)


Sabies que Gaudí es va formar com a artista en un petit taller del Raval i que cap placa ho recorda? I que a les Rambles hi ha una font única en perill d'extinció ... que no és Canaletes?!
Barcelona
, i especialment el barri del Raval, amaga multitud d'històries que passen totalment desapercebudes i que no apareixen a les guies; trobar requereix observació i sensibilitat pels detalls: segells, esgrafiats, plaques, relleus, osques, escultures ... En aquesta ruta us els mostrarem.

El nostre itinerari parteix de les Drassanes, a pocs metres del monument als marines americans que van perdre la vida al port de Barcelona. Visitarem l'hotel en el qual es va allotjar Chopin, coneixerem un taller de forja molt especial i hi haurà temps també per veure els vestigis del primer campanar privat de la ciutat, entre molts secrets. T'hi apuntes?

Idiomes de la ruta: castellà, català, anglès

Limitat
a grups de 10 persones màxim

Durada aproximada: 1h45 '

Dies: divendres (19h) dissabtes (11h i 18h) i diumenges (11h).

Punt de reunió: Museu Marítim (Avinguda de les Drassanes, s / n).

Final de la ruta: fàbrica Moritz (Ronda de Sant Antoni).


Més informació i inscripcions a synectia@synectia.net

*****************************************

¿Sabías que Gaudí se formó como artista en un pequeño taller del Raval y que ninguna placa lo recuerda? ¿Y que en las Ramblas hay una fuente única en peligro de extinción... que no es Canaletes? Barcelona, y especialmente el barrio del Raval, esconde multitud de historias que pasan totalmente desapercibidas y que no aparecen en las guías; encontrarlas requiere observación y sensibilidad por los detalles: sellos, esgrafiados, placas, relieves, muescas, esculturas... En esta ruta te los mostraremos.

Nuestro itinerario parte de las Drassanes, a pocos metros del monumento a los marines americanos que perdieron la vida en el puerto de Barcelona. Visitaremos el hotel en el que se alojó Chopin, conoceremos un taller de forja muy especial y habrá tiempo también para ver los vestigios del primer campanario privado de la ciudad, entre otros muchos secretos. ¿Te apuntas?

Idiomas de la ruta: castellano, catalán, inglés

Limitado a grupos de 10 personas máximo

Duración aproximada: 1h45’

Días: viernes (19h) sábados (11h y 18h) y domingos (11h).

Punto de reunión: Museu Marítim (Avinguda de les Drassanes, s/n).

Final de la ruta: fábrica Moritz (Ronda de Sant Antoni).

Más información e inscripciones en synectia@synectia.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario