miércoles, 27 de enero de 2010

13 de febrer: curs intensiu d'introducció a la fotografia


El proper dissabte, 13 de febrer, l'Espai Synectia ofereix un Curs intensiu d'Introducció a la fotografia, a càrrec del fotoperiodista David Fernàndez. El Curs durarà tot el dia i tindrà un preu de 95 euros (80 si es paguen abans del 6 de febrer), que inclou el dinar.
Durant el curs intensiu, es farà una sessió teòrica per tal que els alumnes es familiaritzin amb la càmera i s'explicaran els conceptes clau d'una càmera rèflex. A continuació es faran pràctiques guiades pel professor, que donarà indicacions personalitzades als alumnes.
El curs està limitat a un màxim de 10 alumnes.
Al finalitzar, els alumnes rebran un diploma acreditatiu d'aprofitament, acreditat per Espai Synectia en col·laboració amb l'empresa de comunicació Bcn press.
A la columna de l'esquerra d'aquest bloc teniu detalls per formalitzar la inscripció.

3 comentarios:

  1. Un curso muy productivo en un ambiente muy agradable. Se agradece un profesor tan cercano con predisposición a ayudar a todos y cada uno de sus alumnos y transmitir sus conocimientos.
    Sin duda, repetiré.

    ResponderEliminar
  2. El curs va estar molt bé. Pràctic i a l'hora entenent els mecanismes bàsics de la càmera. En David s'ho va currar molt amb els alumnes. Vaja, que ja em direu quan feu el pròxim!

    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. Des de Synectia ens alegrem molt que treieu profit del curs. Aquesta era la intenció! El David, efectivament, és un gran professor, bàsicament perquè hi posa tot el seu interès.
    Proper curs: a l'abril!

    ResponderEliminar