martes, 15 de marzo de 2011

'Taller de Letras', nova iniciativa dels impulsors de Synectia


Des dels seus inicis, un dels motors de Synectia va ser la creació artística en qualsevol de les seves manifestacions. Al llarg del darrer any, la majoria de les activitats han estat vinculades a l'art (principalment dibuix i pintura, a càrrec de Mercè Chimeno).
Però 2011 és un any d'inquietuds per a nosaltres i de moment ja hem posat en marxa una nova experiència: l'edició d'una revista literària. El seu promotor és el periodista Aureli Vázquez, i per a aquesta aventura comptem amb l'equip de l'editorial bcn press. La nova capçalera es diu Taller de Letras, i ja ha estrenat versió digital (www.tallerdeletras.com). La versió en paper veurà la llum en una data molt especial: el 23 d'abril.
Com que la cosa va de revistes, alguns ja sabeu que estem preparant l'edició d'una altra revista, aquest cop orientada al món de l'art. De moment us podem avançar que serà una publicació didàctica de divulgació; un nou espai per compartir coneixement.
Les activitats literàries s'aniran incrementant al llarg de 2011. Ja estem programant un Curs pràctic d'Iniciació a la Redacció Periodística i noves edicions del Curs de fotografia, aquest cop orientades exclusivament a la pràctica i guiades per un professor en tot moment. La primera Sortida Fotogràfica, al Parc Güell de Barcelona, està prevista per a finals del mes d'abril.

1 comentario:

  1. Me imagino que publicaréis la información sobre el curso de fotografía en este Blog!! Me interesa y mucho...Os sigo!! Saludos!

    ResponderEliminar