jueves, 13 de junio de 2013

Juliol per a "colour victims"

Ep! Aquest estiu matíns "full color" al nostre espai. De dilluns a dijous, de 10 a 13h., tots els matíns de juliol per experimentar amb les tècniques de dibuix que et vinguin de gust, amb l'argila polimèrica, amb la pintura, el que vulguis. Però això si: A TOT COLOR!

Quí diu que només es pot dibuixar en escala de grisos? Sabíes que les pastilles d'argila polimèrica es poden barrejar entre sí per obtenir tots els colors que vulguis? Has tingut mai ganes de pintar un quadre amb les teves mans, literalment? Has jugat mai amb els colors de l'espectre només per diversió?

Consulta el calendari i reserva la teva plaça:

Ep! Este verano mañanas "full color" en nuestro espacio. De lunes a jueves, de 10 a 13h., todas los mañanas de julio para experimentar con las técnicas de dibujo que te apetezcan, con la arcilla polimérica, con la pintura, lo que quieras. Pero eso sí: A TODO COLOR!

¿Quién dice que sólo se puede dibujar en escala de grises? ¿Sabías que las pastillas de arcilla polimérica se pueden mezclar entre para obtener todos los colores que quieras? ¿Has tenido alguna vez ganas de pintar un cuadro con tus manos, literalmente? Has jugado con los colores del espectro sólo por diversión?


Consulta el calendario y reserva tu plaza.

No hay comentarios:

Publicar un comentario